Om tegningene i bloggen

I denne bloggen vil jeg bruke tegninger for å illustrere sentrale poeng i teksten. Jeg vil tegne for hånd, omtrent som når jeg bruker tavle og kritt.

Vær oppmerksom på at tegningene er å betrakte som “karikaturer” der størrelsene ikke står i forhold til hverandre. Alle molekyler som jeg kommer til å omtale er så små at de ikke er synlige, selv i mikroskop, men på mine tegninger blir de kjempestore!

Det er slik vi som jobber med molekyler til daglig, klarer å forholde oss til noe som egentlig ikke er til å ta på. Vi lager molekyl-karikaturer. Når man ikke er vant til slike tegninger kan det være forvirrende i begynnelsen. Jeg håper det likevel vil være nyttig og oppklarende også for lesere som ikke tenker på molekyler til daglig.

Bloggside av Anne Spurkland, publisert 20. oktober 2012

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s