Kategorier
Immunbok

Frisk nok!

«Frisk nok! Håndbok i immunforsvar» kommer i (nett)bokhandlene i begynnelsen av mai.

I går ble min nye bok «Frisk nok! Håndbok i immunforsvar» sendt til trykking. Etter å ha snakket om immunforsvaret i media flere ganger ukentlig gjennom et helt pandemiår, var det tid for å samle trådene.

«Frisk nok!» handler om immunforsvaret, fra et evolusjonært perspektiv. Boken tar for seg tema som har kommet opp under pandemien: Hva er immunforsvaret og hva gjør det? Hvordan blir immunforsvaret påvirket av livene vi lever?

Fra forlagets omtale av boken:

«Frisk nok! kan leses som et motsvar til selvhjelpsbøker der målet er å overbevise deg om å ta riktige valg for å «styrke immunforsvaret». For det er hverken ønskelig eller mulig å styrke immunforsvaret gjennom inntak av bestemte matvarer eller isolerte stoffer. Det finnes ikke noen kvikk-fiks for et organsystem som er like gammelt som livet selv. Å se på immunforsvaret fra et evolusjonært ståsted vil gi deg nyttig innsikt og spare deg for unødvendige utlegg til tiltak som har tvilsom nytteverdi.»

Boken kommer i begynnelsen av mai og kan allerede nå bestilles gjennom nettbokhandel eller direkte fra forlaget.

Bloggpost av Anne Spurkland, poublisert 16. april 2021

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s