Kategorier
Foredrag immunbok

Immunbokturne

Siden boken «Immun. Kroppens evige kamp for å overleve» ble lansert i slutten av oktober har jeg holdt en rekke Immun-foredrag over hele landet, og flere er planlagt. Det er blitt til en hel liten Immunbokturne, til biblioteker og litteraturhus i tilsammen ti ulike fylker.

Fortsatt er det flekker på kartet jeg ikke har besøkt. En turne i Rogaland er planlagt i april (uke 16), og jeg holder også på å avtale besøk på Helgeland (uke 21) og i Troms før sommerferien. Oppdatert informasjon om hvor jeg skal snakke neste gang vil du heretter finne under menyen foredrag.

PS1: Ønsker du å kjøpe et signert eksemplar av boken, legg inn en kommentar på denne bloggposten (den blir ikke synlig for andre enn meg) så tar jeg kontakt.

PS2: For de som synes det er blitt mye #Immunbok i de siste innleggene her, kan jeg love at jeg snart skal blogge litt om immunforsvaret igjen.

Bloggpost av Anne Spurkland, publisert 17. mars 2018

5 svar på “Immunbokturne”

Hei der.
Ikke noen konkrete planer foreløpig. Jeg fikk en henvendelse fra biblioteket på Finnsnes, som tenkte seg et samarbeid med noen i nærområdet, for eksempel Tromsø. Det er utsatt til høsten, og hva det blir til er foreløpig uklart. Så snart jeg vet mer konkret, skal jeg oppdatere informasjonen her på bloggen.
Anne S

Svar

Hei igjen
Nå er det avklart at jeg skal holde foredrag på bibliotekene i Finnsnes (25. oktober) og i Målselv (24. oktober).
Anne S

Hei, jeg ser frem til ditt foredrag på Kleppe, den 16. April .
Jeg vil gjerne kjøpe boken din.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s