Kategorier
Immunologi

Velkommen til boklansering!

boklansering-banner-3

Boklansering: Immun foregår på Hard Rock Café i Karl Johans gate 45, tirsdag 24. oktober kl. 19.00-21.00.

Jeg blir bokbadet av Marte Spurkland (ja vi er i slekt, hvordan vil bli forklart). Makeda synger, det blir immunquiz med bokpremie, boksalg og boksignering  (oppdatert program kommer her etter hvert).

Arrangementet er gratis og åpent for alle interesserte. Cafeen har plass til svært mange, men for planleggingens sin del er det en hjelp, hvis du vurderer å komme, at du melder fra om det via arrangementets Facebookside.

Hard Rock Café har restaurant med middagsservering i 2. etasje, og shufflespill i kjelleren, så her er det mulighet for en innholdsrik «helaften» midt i uken.

Jeg håper å se mange av mine blogg-lesere på boklanseringen. Hadde det ikke vært for bloggen og dere, hadde det heller ikke blitt noen bok. (For ordens skyld, boken inneholder bare svært korte sekvenser som tidligere er publisert på bloggen).

Bloggpost av Anne Spurkland, publisert 30. September 2017

2 svar på “Velkommen til boklansering!”

Gratulerer. Jeg gleder meg. Passer arrangementet også for barn i alder +/- 10 år? Eller får jeg definitivt mest ut av det ved å komme aleine?

Hei der. Jo da, du kan nok ta med et tålmodig barn på 10 år. Det blir selvsagt en del prat, mellom meg og min kusine, men det blir også musikk, og immunquiz. Selve programmet varer nok ikke mer enn en time, til litt over 20.00, deretter blir det boksignering, småprat, og kanskje mer sang med Makeda. Ferdig senest 21.00. Men det er en bar med alkoholservering, bare så det er sagt. Anne

Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s